Gemengd Dubbel.nl

Exclusive Web for Professional and Business Women & Executive Search

Gemengd Dubbel.nl brengt executive search bureaus en headhunters in contact met excellente vrouwelijke kandidaten voor topfuncties.

ellenfaber"Maak een plan voor jezelf anders word je deel van het plan van iemand anders." Mr. Ellen Faber
Verbinding en Leiderschap (Topvrouw 2011)

Professional and Business Women

Headhunters bellen altijd onverwacht. Vroeger of later zoeken zij een kandidaat met een profiel dat perfect op dat van u aansluit. Het kan gaan om een nieuwe baan of een andere functie, bijvoorbeeld een toezichthoudende functie. Het is altijd goed om het gesprek met de Headhunter aan te gaan als hij of zij contact met u zoekt. Zelfs als u besluit af te zien van sollicitatie is het goed dat de headhunter u persoonlijk kent en weet wat uw ambities zijn. Op een later moment kunt u daar weer profijt van hebben.

Kortom, wacht niet met inschrijving totdat u een andere baan gaat zoeken. U kunt dan net te laat zijn voor die ene functie die u op het lijf geschreven is maar waarvan u niet op de hoogte was.

Het is ook tijd om minder bescheiden te zijn: inschrijving bij Gemengd Dubbel.nl is een kans en een keuze om uw grenzen te verleggen.

Executive Search bureaus en Headhunters die kandidaten voor topfuncties zoeken raadplegen het bestand van Gemengd Dubbel.nl; zo breiden zij hun netwerk uit. Uitsluitend de bureaus en Headhunters die samenwerken met Gemengd Dubbel.nl hebben toegang tot uw profiel. Voor anderen blijft uw profiel zorgvuldig afgeschermd.

Executive Search bureaus kunnen ook vacatures plaatsen op een afgeschermd deel van de website dat alleen toegankelijk is voor u en de andere ingeschreven vrouwen. Deze vacatures verschijnen niet altijd in andere media en kunnen daarmee voor u zeer interessant zijn.

Wij hanteren een procedure voor opname van uw gegevens in het bestand van Gemengd Dubbel.nl. Uw aanvraag wordt beoordeeld door een professional die ook uw functieniveau bepaalt.

Niveau 1 is voor vrouwen die reeds een topfunctie vervullen maar die nog verder reikende ambitites hebben. Lees hier wat onder een topfunctie wordt verstaan.

Niveau 2 is voor vrouwen die nu werkzaam zijn in een sub-topfunctie en willen doorstromen.

Kosten en contact

De kosten voor een inschrijving bedragen € 200,00 voor de periode van een jaar, inclusief BTW.

Neem voor meer informatie contact met ons op of meldt u direct aan als kandidaat.

 Twitter  linkedin facebook 
 advertentie beljon westerterp
 nmc nijsse 3
 Michael Page Nederland
Goed en slecht nieuws van de Dutch Female Board Index 2013: het aantal vrouwen in de top van het Nederlandse bedrijfsleven is gegroeid, maar dit is vooral te danken aan een toename van het aantal commissarissen. Er kwam in 2013 slechts één vrouwelijke bestuurder bij. Bron: FD 7 september 2013

Algemene Voorwaarden