Gemengd Dubbel.nl

Exclusive Web for Professional and Business Women & Executive Search

Gemengd Dubbel.nl brengt executive search bureaus en headhunters in contact met excellente vrouwelijke kandidaten voor topfuncties.

ellenfaber"Maak een plan voor jezelf anders word je deel van het plan van iemand anders." Mr. Ellen Faber
Verbinding en Leiderschap (Topvrouw 2011)

Wat is een topfunctie?

De 'Business Women' die zich inschrijven bij Gemengd Dubbel.nl, zijn vooral geïnteresseerd in bestuurlijke topfuncties. Dat wil zeggen: senior management functies en functies met eindverantwoordelijkheid in het bedrijfsleven, bij de overheid of andere organisaties. Deze vrouwen vervullen nu een sub-topfunctie en willen een volgende stap maken, of zij vervullen al een topfunctie maar hebben nog verder reikende ambities.

De 'Professional Women' die zich bij Gemengd Dubbel.nl inschrijven zijn vakinhoudelijke specialisten. Zij kunnen werken aan Universiteiten, in het bedrijfsleven, bij overheidsinstellingen (zoals bijvoorbeeld het RIVM) of bij andere instellingen. De vakgebieden kunnen zeer uiteenlopend zijn. Professionals zullen doorgaans functies zoeken die vakinhoudelijk zijn en een beroep doen op hun specifieke deskundigheid, maar zij kunnen zich vanuit hun professie ook ontwikkelen tot deskundige managers of bestuurders.

Vrouwen die zich bij Gemengd Dubbel.nl inschrijven kunnen tevens een toezichthoudende functie (commissariaat) ambiëren of een andere interessante nevenfunctie 'op niveau'.

 Twitter  linkedin facebook 
Goed en slecht nieuws van de Dutch Female Board Index 2013: het aantal vrouwen in de top van het Nederlandse bedrijfsleven is gegroeid, maar dit is vooral te danken aan een toename van het aantal commissarissen. Er kwam in 2013 slechts één vrouwelijke bestuurder bij. Bron: FD 7 september 2013

Algemene Voorwaarden