Gemengd Dubbel.nl

Exclusive Web for Professional and Business Women & Executive Search

Gemengd Dubbel.nl brengt executive search bureaus en headhunters in contact met excellente vrouwelijke kandidaten voor topfuncties.

ellenfaber"Maak een plan voor jezelf anders word je deel van het plan van iemand anders." Mr. Ellen Faber
Verbinding en Leiderschap (Topvrouw 2011)

Alvorens door te gaan naar het registratieformulier adviseren wij u om onderstaande invulinstructie met uitleg aandachtig door te lezen.

Registratieformulier

Vrijwel alle velden op het registratieformulier moeten verplicht worden ingevuld maar dat betekent niet dat ook al deze velden inzichtelijk zijn voor de executive searchers of headhunters. Bijvoorbeeld is voor hen uw adres, geboortedatum, e-mail adres, telefoonnummer, gebruikersnaam en bankrekeningnummer niet zichtbaar. Dit is informatie die in eerste instantie voor hen niet of minder relevant is. Indien zij contact met u willen zoeken, dan kan dat met een contactformulier van Gemengd Dubbel.nl.

Vrouwen die zijn ingeschreven en geregistreerd kunnen alleen hun eigen informatie bekijken en editen. Informatie van andere ingeschreven vrouwen blijft voor hen onzichtbaar.

CV en profielschets

Er zijn twee velden waar u uw CV en profielschets kunt plaatsen. In de profielschets kunt u uzelf als persoon te beschrijven, iets vertellen over uw loopbaan en ontwikkeling en aangeven wat uw ambities zijn.

Wij adviseren u om uw CV en profielschets in Word te maken en deze met behulp van de knip-en-plak functie naar de velden van het registratieformulier over te brengen. De woordkeuze bepaalt mede of u gemakkelijk en op de juiste zoektermen gevonden kunt worden door de headhunters en executive searchers. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Ambieert u bijvoorbeeld een toezichthoudende functie, dan adviseren wij u dat dan ook te noteren in uw CV of profiel.

Zijn CV en profielschets eenmaal geplaatst en geaccepteerd, dan heeft u de mogelijkheid om deze op een later moment aan te passen met behulp van de edit-functie.

Ondernemerschap

Op het registratieformulier wordt de vraag gesteld: 'ambieert u nu of op termijn het ondernemerschap?' Sommige Executive Search bureaus zijn actief op de markt van familiebedrijven die zoeken naar opvolging. U kunt hier aangeven of u nu of in de toekomst hiervoor benaderd zou willen worden.

Incasso en Algemene Voorwaarden

U wordt gevraagd uw bankrekeningnummer op te geven voor de jaarlijkse automatische incasso van het inschrijfgeld. Door een vinkje te plaatsen bij 'accepteer regels en voorwaarden' gaat u akkoord met automatische incasso en de Algemene Voorwaarden. Wij adviseren u vooraf de Algemene Voorwaarden door te lezen.

Ga naar de registratie <<<Registratieformulier>>>

 Twitter  linkedin facebook 
Goed en slecht nieuws van de Dutch Female Board Index 2013: het aantal vrouwen in de top van het Nederlandse bedrijfsleven is gegroeid, maar dit is vooral te danken aan een toename van het aantal commissarissen. Er kwam in 2013 slechts één vrouwelijke bestuurder bij. Bron: FD 7 september 2013

Algemene Voorwaarden