Gemengd Dubbel.nl

Exclusive Web for Professional and Business Women & Executive Search

Gemengd Dubbel.nl brengt executive search bureaus en headhunters in contact met excellente vrouwelijke kandidaten voor topfuncties.

ellenfaber"Maak een plan voor jezelf anders word je deel van het plan van iemand anders." Mr. Ellen Faber
Verbinding en Leiderschap (Topvrouw 2011)

Executive Search

Net als u gelooft Gemengd Dubbel.nl in beweging voorwaarts binnen de markt van Executive Search voor vrouwen die een topfunctie ambiëren. De vraag naar vrouwelijke kandidaten voor topfuncties neemt toe. Hier, bij Gemengd Dubbel.nl kunt u (afgeschermd voor derden) uw vacatures plaatsen en interessant vrouwelijk toptalent ontmoeten voor eindverantwoordelijke functies, senior managementfuncties, specialistische vakinhoudelijke functies of toezichthoudende functies. Bovendien kunt u uw diensten zoals bijvoorbeeld coaching, loopbaanbegeleiding of assessment, direct aan deze doelgroep aanbieden.

Wij voeren geen persoonlijke gesprekken met de vrouwen die na de kwaliteitstoets en ballotage zijn opgenomen in het bestand; dat is aan u. Na het voeren van één of meerdere gesprekken beoordeelt u zelf of u met de betreffende vrouwen daadwerkelijk een ‘match’ heeft voor de in te vullen topfuncties en/of u hen wilt toevoegen aan uw eigen netwerk.

Niveau

Wij bieden u een extra netwerk van capabele vrouwen die reeds een topfunctie vervullen (niveau 1) en van talentvolle vrouwen die nu een sub-topfunctie vervullen en klaar zijn om door te stromen naar een topfunctie (niveau 2).

Kosten en contact

Graag informeren wij u nader over onze dienstverlening en over de tarieven. Neem contact met ons op per mail of telefoon en maak een afspraak.

 Twitter  linkedin facebook 
 advertentie beljon westerterp
 nmc nijsse 3
 Michael Page Nederland
Goed en slecht nieuws van de Dutch Female Board Index 2013: het aantal vrouwen in de top van het Nederlandse bedrijfsleven is gegroeid, maar dit is vooral te danken aan een toename van het aantal commissarissen. Er kwam in 2013 slechts één vrouwelijke bestuurder bij. Bron: FD 7 september 2013

Algemene Voorwaarden